Op dit prikbord zijn de volgende huisregels van toepassing:

Wat niet mag:

* Berichten de geen betrekking hebben op de Balkan.

* Expliciet kwetsende berichten.

* Te korte reacties zoals “Eens!” of “Onzin!” zonder verdere toelichting.

* Reacties langer dan wat er op één A4tje past. (onleesbaar)

* Scheldpartijen, beledigingen en provocaties.

* BrEeZeR-achtige teksten, teksten in HOOFDLETTERS en teksten met teveel leestekens!!!!!!!!!!!

* Iedereen is welkom op dit prikbord maar de voertaal is Nederlands. Andere talen mogen mits ze tevens een vertaling in het Nederlands bevatten.

* Vraag & Aanbod en reclame mag (gratis) op de Bulgarije Markt, niet op het prikbord.

Wanneer een bericht niet aan de huisregels voldoet wordt het verwijderd. Indien we van de zelfde persoon meer dan drie keer een bericht moeten verwijderden, wordt de persoon zelf geblokkeerd. (Bij ernstige delicten direct). Dit gebeurt zonder voorafgaande waarschuwing of toelichting. (Een ieder kan de huisregels zelf nalezen. Ben je een bericht kwijt, dan kan je reden vinden.

Wanneer je er zeker van bent dat je bericht ten onrechte verwijderd is, kan je dit met toelichting laten weten via een bericht aan de webmaster. Bij twijfel beslissen de beheerders. Een beslissing van de beheerder staat niet open voor discussie op het prikbord.

Ben je van mening dat een ander de huisregels overtreedt, laat dit dan weten via een bericht aan de webmaster inclusief toelichting (welke huisregel op basis van welke tekst. (berichten op het prikbord van dergelijke aard worden verwijderd en genegeerd).

Ben je niet uit op ruzie, provocatie, persoonlijke aanvallen of op het plaatsen van berichten die niets met het onderwerp van doen hebben, dan heb je natuurlijk niets te vrezen en dat geldt voor het overgrote deel van de mensen die hier op soms dagelijkse basis zinnige berichten achterlaten. Veel leesplezier!