SIW Internationale Vrijwilligersprojecten is een stichting die ruim 2000 projecten in 70 landen aanbiedt. Type projecten kun je denken aan Sociaal, Diversen, Festivals, Archeologie, Natuur en Sociaal. De meeste projecten zijn 2 a 3 weken maar je kunt ook voor langere periode naar het buitenland (tot hooguit 12 maanden). We hebben ook voor tieners, families en ouderen aantal projecten in ons aanbod zitten. Kijk op www.siw.nl voor ons aanbod.

Naast het uitzenden van vrijwilligers organiseert SIW ook projecten hier in Nederland in samen werking met organisaties als Staatsbosbeheer en Asielzoekerscentra, waar je als begeleider aan kunt deelnemen.

Mocht je al andere plannen hebben maar wel interesse hebben of ken je iemand die interesse heeft in SIW:

Op 5 september organiseert SIW een infomarkt alwaar je ervaringen kunt horen van oud-deelnemers, tips en vragen stellen, informatie in winnen etc. De infomarkt duurt van 1 tot 5 en is in De Kargadoor aan de Oudegracht 36 te Utrecht.

Mocht je niet kunnen wachten dan kun je altijd langskomen op kantoor van SIW aan Willemstraat 7 (vlakbij Vredenburg en Centraal Station) in Utrecht of bellen/mailen naar 0302317721/info@siw.nl